Создаден од идиосинкратски корења бои и ноти, ова е музичкиот амалгам наречен Кали.

 

A post shared by Kaly (@kalina.velkovska) on

loading...

Доаѓа наскоро....

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна