Сума:

Неколку момци од Делчево имаат да упатат своја порака на остатокот од светот.

Кој како ќе ја свати, веруваме  ваквиот наратив ќе остави свој белег за овие тешки времиња.

Најчитано: Флеш- Култура

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?

 


 

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна