-"Така ами како, дајте нешто вакво Про Македонија да го карактеризира духот на Македонците, Националното чувство. Како што може да видиме овие "Шарените" од Западот и нивните владини, невладини организации решени се да го сотрат не само Македонсиот Национализам туку воопшто на целиот Балкан, секако со помош на домашни сервилни предавници кој веќе се продале за пет банки. Пробуваат да не програмираат сублимално преку пропагнда и нивните посебно овие новите Педерски серии финансирани од Педерското EU знаменце или со "модерен" сленг LGBTQ, за некој си виши нивни идни цели, но се заебале пошто Истокот не е исто што и Запад. Се надевам дека овој проект не е еден од тие. Држ се Македонијо."

Oва е еден од коментарите под видеото објавено на yputube што претставува промотивен трејлер за новата македонска серија насловена едноставно "Македонија".

Погледнете го промотивното видео и очекувајте ја серијата. Веруваме дека ќе има што да се види.

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна