Сума:

Мотив од село Вирче: Култното место "Ѓурѓов даб" со кој се поврзани многу настани, верувања, легенди и сеќавања.


Најчитано: Флеш- Култура

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?

 


 

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна