Во спомен домот АСНОМ во Делчево во малата концертна сала се случиле голем број на јавни настани: културни, граѓански, политички, едукативни и работни.

Во изминатите 8 години како сведоци на речиси сите позначајни вакви настани, имавме можност да ги снимиме, фотографираме и документираме голем дел од нив.

За еден ден да посведочат во делчевската јавност и пошироко за времето минато во работа и создателство.

Тоа време е дојдено.

Започнуваме со емитување на целовечерниот концерт на Воениот оркестар на АРМ кој што се случи на 29.05.2014 година.

Уживајте:

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна