“Што всушност се бара од нас?

loading...

Многу, мошне многу. Најмногу од нас што сме собрани тука. 
Ние сме Македонци. И нашето творештво треба да биде во служба на македонската кауза.“

Никола Јонков Вапцаров

Извадок од трактат од авторот напишан 1938 година

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна