Не дека од овој албум започнува историјата или дека г-динот Ингви Малмстин ке ви ја открие смислата на животот преку ова прекрасно музичко остварување, но албумот навистина го симболизира духот на името со кое е насловен:
ДА! Ангели на Љубовта...
Топлина, големина, симболика, атмосфера достојна за почит. Лектира која треба да се прочита и препрочита.
За момците кои носат по некој ангел во срцето вреди да го купат овој албум (или да го симнат од нет-јас го симнав) и да и го подарат на таа личност, за заедно да го слушаат и ...цензурирано. Сепак супер сликовница и верувајте не е за мали деца.

Tracklist

1 Forever One 4:50
2 Like An Angel 6:05
3 Crying 6:02
4 Brothers 6:01
5 Memories 4:10
6 Save Our Love 6:18
7 Ocean Sonata 6:14
8 Miracle Of Life 4:32
9 Sorrow 2:52
10 Prelude To April 4:42
Label:
Rising Force Records ‎– RFR-CD-2
Format:
CD, Album 
Country:
Released:
Genre:
Style:

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна