Со секој нов албум Coldplay стануваат се подобри и подобри. Многу ми се допаѓа како овие млади господа безпретенциозно ја решаваат иконографијата на албумите и звучат се поразлично и поиновативно на секој нареден албум, но сепак низ сите нивни албуми од почетокот на нивната кариера, па до оваа последна работа, го запазуваат оној безвременски звук на грандиозност и големина кој недостига кај повеќе современи автори. Дефинитивно ова е бенд кој треба да се слушне во живо.

Tracks:
01 - Life In Technicolor.mp3
02 - Cemeteries Of London.mp3
03 - Lost!.mp3
04 - 42.mp3
05 - Lovers In Japan-Reign Of Love.mp3
06 - Yes.mp3
08 - Violet Hill.mp3
09 - Strawberry Swing.mp3
10 - Death And All His Friends.mp3

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна