Нино Рота (анг.) Nino Rota ....

Најголемиот "мафиа man in between the musica прекрасна". Името сигурно на овој човек многу и не ви значи ама филмот, си велите едноставно совршено. Танцувајте, танцувајте ООООО ветришта на минатото. Денес се живее зошто вчера сонцето заборави да застане
Молчешкум поткраднувам по некој звучен бран од траките покрај кои застана славното его на вечниот господин КУМ Марлоне Корлеоне, за никогаш да не замине онаму каде сите сме тргнати.
Што, да не помисливте Смртта?
Не бе батки. Не сум толку фаталист. Сакав да кажам, на средба со судбината, што и да значи тоа. Пријатно слушање драги забавњаци, турбо фолкери и други. Мачете се, а за другите уживајте.

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна