Коj ке се осмели да напише рецензија за албум на U2 ???
Јас сигурно НЕ!
Се што би можел да кажам за фуријата наречена U2 е следното:
Земете преслушајте се од оваа група што имаат издадено-нема да зажалите.
 
Tracklisting на албумот:
 
1. No Line On The Horizon
2. Magnificent
3. Moment Of Surrender
4. Unknown Caller
5. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. FEZ-Being Born
9. White As Snow
10. Breathe
11. Cedars Of Lebanon

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна