Во петок (27.10.2017 година) со почеток во 17.00 часот во кино салата во Делчево ќе се одржи аматерската театарска претстава "токмаците и билбилот".

Претставата е во менторство на Маријана Стоименовска а во улогите на самата претстава настапуваат надежни млади дечки од ООУ "Ванчо Прќе" од Делчево.

За сите заинтересирани посетители на претставата влезот е 50 денари.

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна