Секогаш нека ти остане нешто што си го посакувал.

Само така нема да станеш несреќен поради самата среќа.

Телото сака да дише, а душата да копнее.

Тој што има се што сака, се разочарува во се и станува незадоволен.

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна