Дај ми снег.

Планина.

Сино небо и блескава белина.

Уморни нозе, смрзнати дланки и вжарено лице.

Врел чај од сушени боровинки.

Сендвич направен набрзина, со што се нашло.

Љубов и слобода!

Дај!

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна