Општо 01

Делчево е расадник пред се на добродушни луѓе. Паметни, обзирни и луѓе кои кога намислат нешто, успеваат истото да го направат. 
Кога секој делчевец (независно каде се наоѓа во моментот) би направил барем едно нешто добро за сопствениот град во специфична или општа смисла на зборот, Делчево сигурно ќе биде поубаво место за живеење.

 

Личен став

Текстот е објавен на 30.01.2016 на фејсбук

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна