Сакам кога ми е досадно, едноставно во љубов сум со мојата лична монотонија, мразам само што сонот одамна ме напушти и никако да го придобијам...
Мислам на тебе...
Човек реалност, со име и презиме...

Со возвишена насмевка која болка разведрува, човек кој тивко се простува, безгласно се извинува, му го гледаш тоа во очите како две брани, кои неправдата ја испуштаат кога никој не гледа.

Човек кој со поглед теши, со допир составува, човек со многу неоткриени предели, полни моќ од кои црпи сила за да се сноси со личноста во која се изградил...

Човек со љубов која води низ непознати светови и глуви соѕвездија...

Човек кој е дефиниција за син и брат ...

Човек - маж, кој вивнува во височините на магично чиста езотерија...

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна