Енкаустиката како ликовна техника претставена и во Делчево. Своите дела изработени во техниката која била својствена за древните народи на својата прва самостојна изложба ја претстави авторот Христина Деолска . За авторот Деолска ова е начин на изразување на своите чувства.

Најчитано: Флеш- Култура

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна