Во поранешната СФРЈ се чини многу работи биле поставени на вистински темелни вредности.

loading...

Листајќи ги старите списанија од крајот на 80-тите години на минатиот век, човек не може да остане имун на визионерството застапено во списанијата за компјутери и компјутерска техника од тоа време. Речиси на сите насловни страни на списанието за компјутери и компјутерска техника се наоѓаат фотографии од тогашните врвни модели во поранешна СФРЈ, што наголемо наликува на модерните списанија за автомобилизам ширум светот. 

Штета само што ваквите списанија од Словенија до Македонија низ сите бивши Ју републики на различен начин биле читани.

Погледнете дел од овие насловна страници на списанието во продолжение

loading...

ozio_gallery_nano

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна