Оваа фотографија е снимане во 1912 година за време на серија на тестови за употребливоста и нивото на заштита на шлемовите на рагби играчите.

loading...

Прашањето дали бил ефикасен ваквиот шлем и што покажеле резултатите на овие тестови останува до ден денес непознаница.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна