На оваа помалку позната историска фотографија од времето на поранешна СФРЈ се фотографирани (од лево на десно):

loading...

Елизабет Тејлор-познатата холивудска актерка, доживотниот претседател на поранешна Социјалистичка федеративна Република Југославија,-Јосип Броз Тито, неговата жена Јованка Броз, и холивудскиот актер Ричард Бартон.

На фотографијата јасно се гледа преку насоченото внимание и погледи, интересот и афинитетите на сите овие безмалку значајни личности на нивното време.

Некои ги интересира цвеќето на фотографијата, други....

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна