Оваа слика на Балканот речиси е невозможно да се види.

loading...

Но таа е стварност во полскиот град Сопот што веруваме дека не е разултат не наспособноста на тамошните ловџии, туку нешто друго е во прашање.

Како и да е еве малку гимнастика за очи на нашите вредни ловции кои во Делчево и Пијанец ги има во изобилство.

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна