Популарната документарна серија "Космос" се враќа на телевизиските екрани со нова сезона на епизоти. Телевизиските мрежи National Geographic Channel и  Fox ја имаат нарачано втората сезона на научниот документарен серијал, кој што ќе следи по сиријата од 1980-тите, "Космос: Лично патување" (“Cosmos: A Personal Voyage”) со Карл Сеган (Carl Sagan). 

Повторно астро физичарот Нил Дигрис Тајсон (Neil deGrasse Tyson) ќе биде домаќин на серијата, а премиерата е закажана за пролетта 2019 година.

Погледнете го краткиот трејлер со најавата за серијата

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна