Понекогаш во животот единствено малите нешта можат да му вдахнат вистинска смисла на човечкото постоење.

Она што е прикажано во овој краток анимиран филм во продолжение тежи многу повеќе од сите холивудски блокбастери заедно.

Затоа погледајте го анимираниот филм и стоплете си ја душата во овие студени зимски ноќи.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна