Во видеото во продолжение погледнете ги најкреативно изведените пенали некогаш видени во фудбалот.

Понекогаш случајно но не помалку интересни.....

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна