Како што велат делчевци: -"И после марсовците ни' биле криви?"

Никој не ни' е виновен!

Ова е врв на сантата мраз...

Состојбата во институциите е алармантна и се повеќе се влошува.

Вакви практики се недозволиви и за секаква осуда!

Ова "брука" се случува на делницата од регионалниот пат А3 кој што е во надлежност за одржување на Јавното претпријатие за државни патишта на Република Македонија.

Видеото е превземено од фејсбук.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна