Брендот „Pizza Hut“ во соработка со „Chaotic Moon Studios“ направиле иновативна дигитална маса, на која секој буквално може да си ги нареди состојките на пицата што сака да ја нарача. Муштериите можат да си изберат големина на пица, сос, сирење и разни други додатоци. Тие исто така можат да прават и дополнителни нарачки како на пример зачинети пилешки крилца. По селекцијата на начинот на плаќање, купувачите дури можат да изберат да играат игри додека чекаат.

Компанијата вели дека овој интерактивен концепт е нешто што може да стане дел од иднината на нарачувачкото искуство во Pizza Hut.

Забавно, нели?

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна