Предновогодишната атмосфера е во полн ек. Се украсуваат јавни површини, дворови, домови работни простории... Насекаде.

Едноставно со изборот на новогодишни украси во денешно време само фантазијата може да биде граница за постигање на посакуваниот предновогодишен и новогодишен амбиент.

Но има луѓе и семејства кои новогодишниот декор го имаат сватено премногу сериозно, што целиот дизајн едноставно изгледа како позајмен од бајка.

Погледнете на следното видео како тоа некои го сакаат "жешко".