Во ера на масовна и незапирлива глобализација ваквите појави како во следното видео ќе станат уште понормална работа.

loading...

Јазичните бариери се чини се помалку и помалку ќе имаат значење а мешањето на раси, нации и националности одамна се надминати како табу и претставуваат сосема нормална пракса. Сигурно ќе се појават и одредени поединци на кои ќе им пречи начинот на поигрување со Македонскиот јазик, но веруваме дека во име на доброто расположение нема да го сватат видеово пресериозно.

Како и да е парот навистина многу добро се забавува. а кое е Вашето мислење за ова што може да се погледне на видеото?

loading...