Артистката зад овие прекрасни уметнички дела е Чен Клејрин, од Сингапур. Таа создава илустрации од прекрасни фустани, само со помош на малите шишенца со лак за нокти.

Можете да ја следите целата нејзина работа на Инстаграм, каде што таа вели дека го живее својот сон. Интересно е што и покрај тоа цртежите на хартија, таа веќе ја има усовршено и техниката за цртање со лак за нокти на вода. Неверојатно! Погледнете дел од нејзините креации.

        

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна