Се сеќавате на предизвикот за полевање на самите себеси со ледена вода?

loading...

Или пак на предизвикот со Харлем шејк-танцот?

Вакви и слични интернет предизвици има многу, а најнов е овој прикажан во видеото во продолжение, за кој сме сигурни дека никого нема да остави рамнодушен.

loading...