Дали многумина од Вас сметаат дека бекатон плочките неоправдано се премногу скапи и можат да си ги дозволат само побогатите?

Ова е вистинскиот начин да им се "одмаздите" на нивните производители.

И она што најмногу плени кај овие двајца работници е среќата кога направат еден партер елемент.

Уживајте:

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна