Дали би го голтнале овој балон прикажан на сликата само за да изгубите дел од вашата прекумерна тежина.

Имплантанцијата на овој медицински тестирано помагала за слабеење е прекса која веќе се спроведува во САД и одделни европски држави. Методологијата според кажувањата на производителите на ваквите имплант-балони е безопасна и медицински тестирана и одобрена од здравствените власти. 

И што е најважно истата делува за својата намена. Цената на чинење на оваа постапка со самата технологија е особено "солена" така што само со нејзино плаќање некои луѓе доволно ќе ослабнат поради платените пари.

Погледајте го видеото во продолжение кое говори за овој своевиден феномен во здравството.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна