Гурманите Стивен Лим и Ендрју, заедно со нивниот камерман Адам, тргнуваат во најголемата кофеинска авантура досега! Тие споредуваат цени со вкусови и на крајот одлучуваат дали нешто навистина вреди за парите или не.

loading...

Па, што мислите вие… дали кафето од 914 долари е искуство што секој од нас треба да си го дозволи или пак, доволен ни е само 1 долар за ултимативно задоволство?

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна