„Метаноиа“ ќе ве одведе во една волшебна земја, благодарение на господин Филип кој ги раскажува неговите возбудливи авантури на деца во болница. Кога ќе почнат да се случуваат некои необични работи, дознаваме дека авантурите се многу повеќе од обични приказни за добра ноќ.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна