На интернет се појави видео снимка на која се гледа како објекти ненедејно се придвижуваат во ходникот на гимназијата Дирпарк ЦБС на југот од градот Корг сити.

Дали станува за многу добра видео монтажа и измама или нешто друго проценете сами.

Предупредување: Видеото содржи ненадејни движења и може да биде штетно за некои гледачи.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна