Француската компанија Cyril Rolando, која работи под името на уметникот Aquasixio, е врвот на француското дигитално сликарство.

Тој ги фокусира своите дела околу емоционалниот аспект на луѓето и боите на животот. Овој француски уметник создава надреалистични фантазиски универзуми, инспирирани од Хајао Мијазаки и познатиот Тим Бартон.

Погледајте ја колоритната и магична галерија во продолжение.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна