Симпатичната Луо Ли Ронг од Кина , талентиран уметник, креира скулптури од живописната големина на жени, инспирирани од ренесансната уметност.

loading...

Инспирирана од техники на ренесансна и барокна скулптура. Ја открива убавината на женскиот облик, а нејзините фигури најчесто се во движење, кои навидум изгледаат како да летаат со ветерот околу нив.

Погледнете ја во продолжение галеријата со едни од нејзините највпечатливи дела.

loading...

loading...

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна