Граѓаните на Делчево кои случајно денес попладне се затекнаа во близина на градските семафори ги дочека несекојдневна глетка. Имено на фотографијата подолу некому можеби се му изгледа нормално, но само доколку сообраќајот се одвиваше во една насока. Имено херој на денот е возачот на автомобилот „Застава 101“ кој очигледно не познавајки го градот направил „мал“ превид, кој за среќа не влијаеше за сообраќајниот хаос кој можеше да биде предизвикан поради неправилната насока во која се движеше автомобилот „Застава 101“. Црвеното светло кое беше вклучено на градските семафори во моментот додека автомобилот „Застава 101“ беше на раскрсницата но паркирано во спротивен правец исто така одигра клучна улога бидејки во тој момент тоа значеше „СТОП“ и за возилата кои доаѓаа од спротивен правец што дополнително помогна ситуацијата да не тргне во непосакуван правец. Инаку, за кратко возилото „Застава 101“, по кратко свртување, но овојпат во вистинската насока и во спротивен правец и според очевидци својот пат „херојот“ на денот го продолжил кон општина Македонска Каменица.

Најчитано: Флеш- Интересно

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна