Во Делчево пристигна специјализираното 9 димензионално кино, неповторлива можност за сите авантуристи кои отсега ќе имаат можност да почувствуваат како е да се биде учесник во филмот кој по свој избор сакаат да го гледаат.

Имагинацијата отсекогаш била дел од секојдневието преку која доаѓаат голем број на идеи особено кај помладите. Последниот доказ за оваа констатација доаѓа од учениците од општинското основно училиште Ванчо Прке од Делчево кои својот имагинарен свет го насликаа на училишните ѕидови.

Најчитано: Флеш- Интересно

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна