Габровскиот чај е еден од најлековитите и најароматичните чаеви на овие простори. Чајот расте во планинските предели над село Габрово по што и го добил името.

Најчитано: Флеш- Интересно

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна