Фотографијата е направена некаде во Делчево, на која локален урбан лик познат помеѓу неговите пријатели под прекарот Пикле јасно и гласно има нешто да му порача на целиот свет...

loading...

Истата е позајмена од приватен профил објавена на фејсбук.

loading...

 

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна