Со свој потресен статус во врска со прераната смрт на малиот Давид на фејсбук се јави сопругата на познатиот македонски рокер Бени Шаќири, Лиса Шакири.

loading...

Лиса е активист на граѓанската фондација "Златна рипка која во 2016 година на младиот Давид му подари паметен телефон кој што беше негова желба, за да комуницира со своите другарчиња. Давид боледуваше од болест која ги напаѓа коските поради што не можеше да се движи."

Во продолжение го пренесуваме целиот статус на Лиса.

loading...

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна