Вчера се одржа поголем протестен собир на Македонците во Франкфурт, Германија за заштита на уставното име на Република Македонија.

 

loading...

На протестот учествувале неколку стотина Македонци, пеејќеи Македонски песни и веејќе Македонски знамиња.

Погледнете го моќното видео во продолжение:

loading...