Вчера се одржа поголем протестен собир на Македонците во Франкфурт, Германија за заштита на уставното име на Република Македонија.

 

loading...

На протестот учествувале неколку стотина Македонци, пеејќеи Македонски песни и веејќе Македонски знамиња.

Погледнете го моќното видео во продолжение:

loading...

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна