Овој млад делчевец, кој што се наоѓа на работа во Италија, своите работни часови покрај во работа ги поминува и во вежбање на својот талент. Овој пат реши тоа да го сподели јавно со сите Македонци ширум светот на својот фејсбук профил.

loading...

Пораката е едноставна.... Но многу силна!

loading...

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна