Кога некогаш на човек ќе му се пристори животот мошне тежок, неправеден и суров, сетете се секогаш дека може и подолу од она кај што сме сега.

На свој автентичен начин Дунавка Трифуновска на своите фејсбук пријатели им ја честита новата година со фотографија аранжирана токму во нејзин стил.

/p>

Од поодамна Дунавка е позната во јавноста по својот моден настап на Мис Гранд Интернашнал во 215 година каде ја претставуваше Македонија.

Погледнете го видеото од нејзиниот настап во продолжение.

Ова видео побуди лавина реакции во јавноста тогаш и за истото беа направени и повеќе пародии од некои јутјубери.

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна