Меѓаши: Децата итно да се пуштат на распуст поради енормната загаденост на воздухот

Првата детска амбасада во светот "Меѓаши" излезе со официјална изјава во врска со загадувањето на воздухот во алармантни граници во повеќе градови ширум државата. Извршниот директор на "Меѓаши" во Македонија М-р Драги Змијанац во изјава за Сител телевизија упати остар апел кон надлежните органи за надминување на драматично лошата состојба која е причинител за зголемен број на респираторни компликации по здравјето на граѓаните а особено децата.

Проследете ја целата изјава во продолжение:

 

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна