Организацијата „Rêves de Gosse“ (Детски сон) и Европската вселенска агенција, им го овозможиле ова незаборавно искуство на неколку дечиња со попречен развој од 5 европски земји. Во леталото се наоѓаат 8 дечиња и 2-ца возрасни. Уживајте во неверојатното видео.

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна