Карикатуристот Никола Ангелкоски од поодамна не својата фејсбук страна излегува со свои лични коментари во врска со актуелни случувања во нашата држава.

Во последниот негов коментар тој започнува со коментар посветен на Ацо Рембрант (Ацо Станковски како што тој го нарекува својот колега од студенските денови на факултетот за ликовни уметност. 

Продолжува со негов личен коментар во однос на специфичните состојби во областа на културата кои се од поодамна присутни под Македонското небо. На крај завршува со еден свој личен впечаток кој навлегува во егзистенцијализмот на еден врвен уметник како што е сликарот Никола Ангелкоски.

Прочитајте го коментарот во продолжение кој што е во целост превземен од неговата фејсбук страна.

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна