Има моменти во животот кога срцето, душата, телото, сите сетила, целокупното човечко материјално и духовно битие се претвараат во нешто повеќе од живот.

Тоа нешто е призвук на вечност, светлина која бескрајно талка по универзумот за да дојде на вистинското место во вистинското време.

Местото е Македонија, а времето е сега!

Почитувани наши читатели, она што може да биде кажано за видео клипот во продолжение, ќе биде многу малку во споредба со она што тој навистина претставува!

Погледајте го, споделете го, плачете, ежете се, препотувајте се.... 

Понесете го со себе и живејте го.

Има еден свет збор од памтивек-Македонија!

 

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна