Денешниот ден во Делчево иако државен празник, поминува во траорна тага и сурова болка на цело Делчево, чии што граѓани сеуште се во неверување на смртоносниот исход од вчерашната сообраќајна незгода на регионалниот пат Делчево-Македонска Каменица.

Во сообраќајната несреќа со катастрофални последици животот го загуби младо тричлено семејство, кое за празникот требаше да си биде дома во родното Делчево.

Нема зборови со кои можеме да ја искажеме својата длабока потресеност од овој суров настан за сите граѓани на Делчево.

Погребот ќе се изврши во 16.00 часот на градските гробишта во Делчево.

Загубата е огромна за цел град а најмногу за семејството, пријателитие и блиските.

Почивајте во мир Дејан. Емилија и Даријан.

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна